Skip to Content

Een hebbeding: Jackie, de Spacer beha van Belgisch lingeriemerk Juliette Lingerie

Deborah Decoster, Creative Director Juliette Lingerie stelt: "Wanneer weet je of een beha goed zit? Als je vergeet dat je er eentje draagt! Een mooie en zelfs glamoureuze beha mag niet onderdoen aan comfort. Je lingeriesetje is het eerste wat je aandoet in de ochtend en iedere vrouw zou zich dan meteen goed in haar vel moeten voelen."

En dat is nu net waar de spacer beha Jackie van Juliette Lingerie voor staat: ultiem draagcomfort.

Deborah ontwikkelde samen met haar team de perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere boezem die stijl en comfort hoog in het vaandel dragen. Jackie is gemaakt uit een ultralichte en ventilerende stof die veel steun biedt, zonder extra volume te geven aan de boezem.

"Je zou ervan verschieten hoeveel jonge meisjes en vrouwen onze Lingerie Outlet winkels bezoeken, op zoek naar grote cupmaten!". zegt Deborah Decoster, Creative Director Juliette lingerie

En of vrouwen van de Jackie beha houden. Sinds de start van Juliette Lingerie in mei 2021 gingen er al heel wat exemplaren over de toonbank. "Ik was er meteen van overtuigd dat onze Jackie beha écht een pronkstuk is. Zien dat klanten terugkomen om de beha in alle kleuren te kopen, is daarvan het bewijs!". aldus Benoit Schauvliege, CEO Juliette Lingerie.

Wat is een spacer beha?

Het is een lichtgewicht alternatief voor gebruikelijke voorgevormde bh's. Het verschil zit in de stof, die moet namelijk licht en ademend zijn. Spacer Fabric is een 3D-gebreide stof (gemaakt van 2 lagen dunne stof, samengevoegd met een spacer-garen), ontworpen om luchtstroom en lichte vulling te creëren.

 

Verkooppunten en -prijzen

Juliette Lingerie wordt verkocht in de Lingerie Outlet Boutiques en via www.lingerieoutlet.be

Een Juliette Lingerie beha kost 49,95 euro
Een bijhorende Juliette Lingerie slip kost 19,95 euro